Livrari si retururi

Livrarea coletelor

Piesele si / subansamblele comandate online de pe magazinul nostru online sunt livrate spre client prin reteaua de curierat rapid Fan Curier.

Pentru a beneficia de garantia produselor, acestea trebuie montate in service autorizat RAR, dupa care clientul ne trimite via e-mail sau fizic dovada montarii in service autorizat RAR si prin aceleasi modalitati vom trimite certificatul de garantie.

Cheltuielile ocazionate cu transportul pieselor spre client cat si a rambursului sunt suportate de catre client.

AMC Spares este exonerat de orice pretentie financiara sau de orice alta natura in cazul intarzierilor in livrare datorate curierului.

Nu raspundem de deteriorarea coletelor datorata transportului neglijent al curierului. Toate piesele si/sau subansamblele comercializate si expediate de noi pleaca spre client in perfecta stare de functionare.

Clientul este direct responsabil pentru comanda efectuata prin magazinul nostru online. Nu se admit la retur piese care au fost identificate eronat de catre client.

Unele produse contin poze cu caracter informativ, in realitate putand diferi aspecte cum ar fi: culoarea, ambalajul etc.

Inaintea comandarii unui produs din magazinul nostru online, va rugam sa va interesati telefonic de disponibilitatea acestuia in stoc, deoarece stocurile se actualizeaza periodic, nu in timp real.