Termeni si conditii de utilizare a site-ului

Deoarece piesele reconditionate si comercializate de societatea noastra se vand cu piesa veche la schimb (acest lucru insemnand ca piesa veche sa poata fi reconditionata - fara urechi rupte, bara rupta, bara indoita, sisteme de prindere rupte, vase sparte etc), clientul va expedia primul piesa veche catre noi, urmand ca noi, cu acelasi curier sa expediem clientului subansamblul reconditionat cu plata ramburs la client.

In cazul in care clientul nu doreste sa expedieze primul subansamblul vechi, acesta poate achita integral anticipat contravaloarea subansamblului reconditionat plus o suma cu titlu de taxa reziduala de maxim 75% din valoarea subansamblului reconditionat, insemnand pretul piesei vechi in cazul in care aceasta nu poate fi reconditionata. 

In urma receptionarii piesei vechi, aceasta este analizata si, daca poate fi reconditionata, atunci taxa reziduala se va returna clientului.

Ne rezervam dreptul de a refuza coletele deteriorate din cauza transportatorilor, despagubirea clientului revenind in sarcina transportatorului.

In cazul in care un client a expediat catre noi un subansamblu (cardan, caseta directie, pompa servodirectie) pentru a fi servisat iar noi l-am expediat spre acesta gata servisat cu plata ramburs si acesta nu il ridica in termen de maxim 5 zile lucratoare, in a 6-a zi il vom retrage de la curier si il vom conserva timp de maximum 10 zile. Ulterior acestei proceduri, ii revine clientului sarcina de a achita integral anticipat manopera de reparatie, taxele de curierat si o taxa de depozitare de 50 ron/zi lucratoare calculata din data receptionarii piesei de la curier si pana in ziua in care se confirma plata de catre client. Altfel piesa respectiva intra in custodia noastra si este scoasa la vanzare pentru recuperarea prejudiciului creat in mod intentionat de catre client.

Pentru obtinerea certificatului de garantie, clientul trebuie sa prezinte o dovada a montarii piesei intr-un service autorizat RAR (factura de montaj transmisa pe mail/fax/posta/curier rapid in copie xerox). Altfel ne rezervam dreptul de a nu oferi garantie.

Preturile produselor se pot modifica fara a anunta in prealabil toti clientii.

Achizitionarea oricaruia dintre produsele sau serviciile afisate pe acest site web implica acordul dumneavoastra asupra conditiilor enumerate mai sus. In cazul in care conditiile enumerate de noi mai sus nu sunt compatibile cu cerintele dumneavoastra, va rugam sa nu folositi acest website pentru a achizitiona produse sau servicii de la noi.