• Reparatie cardan Crafter

Pentru comenzi sau programari in service, va rugam sa ne contactati la unul din reperele de mai jos:

Telefon: 0763.345.756 0743.318.568 0734.794.809

Mail: office@amcspares.com

Pretul porneste de la 500 lei si se stabileste in functie de numarul de elemente defecte de pe cardan.


Atelierele AMC Spares executa servicii profesionale de reparatii cardane pentru vehicule marca VW CRAFTER .

Pentru reparatii cardane VW CRAFTER se folosesc piese de schimb noi, originale, conforme specificatiilor tehnice ale producatorului de vehicule.

Cand operatiunea de reparatii cardane necesita ca piesele sa fie asamblate prin sudura, elementele defecte sunt taiate si inlocuite. Piesele vechi nu se reconditioneaza.

Cardanele de Crafter reparate beneficiaza de garantie fara limita de km. Termenul de executie pentru reparatii cardane este de maxim 48 de ore (in zilele lucratoare, calculate din momentul receptionarii cardanului), in cazul in care nu apar situatii neprevazute. Lucrarile de reparatii cardane se vor efectua in ordinea receptionarii lor si nu se vor abate de la aceasta regula.

Toate piesele utilizate in reparatii cardane au calitate OE, avand astfel siguranta si garantia ca la noi va puteti procura intotdeauna piesele de care aveti nevoie la cele mai avantajoase preturi. Aparatura folosita pentru reparatii cardane este de ultima generatie si in cazul unui cardan reparat pretul nu depaseste in general 50 % din valoarea cardanului nou la o calitate echivalenta.

Dupa reparatia cardanelor se efectueaza echilibrarea dinamica pentru o perfecta functionare in conditii de rulaj. In ateleierul nostru se pot repara caradane pentru autoturisme, autoutilitare, camioane, vehicule off-road , masini agricole, aplicatii industriale

Reparatie cardan Crafter

  • Brands GKN
  • Product Code: Reparatie cardan Crafter
  • Availability: In Stock
  • 500.00LEI


Related Products

Reparatie cardan Mercedes Sprinter

Reparatie cardan Mercedes Sprinter

Pentru comenzi sau programari in service, va rugam sa ne contactati la unul din reperele de mai jo..

500.00LEI

Tags: Reparatii-cardane-Volkswagen-CRAFTER, Reconditionari-cardane-Volkswagen-CRAFTER, Cardane-Volkswagen-CRAFTER