• Reparatie cardan Mercedes Vito

Pentru comenzi sau programari in service, va rugam sa ne contactati la unul din reperele de mai jos:

Telefon: 0763.345.756 | 0743.318.568 | 0734.794.809

Mail: office@amcspares.com

Pretul porneste de la 500 lei si se stabileste in functie de numarul de elemente defecte de pe cardan.

 

Atelierele AMC Spares executa servicii profesionale de reparatii cardane pentru vehicule marca Mercedes Vito .

Pentru reparatii cardane Mercedes Vito se folosesc piese de schimb noi, originale, conforme specificatiilor tehnice ale producatorului de vehicule.

Cand operatiunea de reparatii cardane Sprinter necesita ca piesele sa fie asamblate prin sudura, elementele defecte sunt taiate si inlocuite. Piesele vechi nu se reconditioneaza.

Cardanele de Vito reparate beneficiaza de garantie fara limita de km. Termenul de executie pentru reparatii cardane este de maxim 48 de ore (in zilele lucratoare, calculate din momentul receptionarii cardanului), in cazul in care nu apar situatii neprevazute. Lucrarile de reparatii cardane se vor efectua in ordinea receptionarii lor si nu se vor abate de la aceasta regula.

Toate piesele utilizate in reparatii cardane au calitate OE, avand astfel siguranta si garantia ca la noi va puteti procura intotdeauna piesele de care aveti nevoie la cele mai avantajoase preturi. Aparatura folosita pentru reparatii cardane este de ultima generatie si in cazul unui cardan reparat pretul nu depaseste in general 50 % din valoarea cardanului nou la o calitate echivalenta.

Dupa reparatia cardanelor se efectueaza echilibrarea dinamica pentru o perfecta functionare in conditii de rulaj. In ateleierul nostru se pot repara caradane pentru autoturisme, autoutilitare, camioane, vehicule off-road , masini agricole, aplicatii industriale

Reparatie cardan Mercedes Vito

  • Brands GKN
  • Product Code: Mercedes Vito
  • Availability: In Stock
  • 1,500.00LEI


Related Products

Reparatie cardan Mercedes Viano

Reparatie cardan Mercedes Viano

Pentru comenzi sau programari in service, va rugam sa ne contactati la unul din reperele de mai jo..

1,500.00LEI

Tags: Reparatie cardan Mercedes Vito, Service cardan Mercedes Vito, reparatii cardane vito, service cardane vito