• Reparatie cardan Duster

Pentru comenzi sau programari in service, va rugam sa ne contactati la unul din reperele de mai jos:

Telefon: 0763.345.756 | 0743.318.568 | 0734.794.809

Mail: office@amcspares.com


Atelierele AMC Spares executa servicii profesionale de reparatii cardane pentru vehicule marca Duster .

Pentru reparatii cardane Duster se folosesc piese de schimb noi, originale, conforme specificatiilor tehnice ale producatorului de vehicule.

Cand operatiunea de reparatii cardane Sprinter necesita ca piesele sa fie asamblate prin sudura, elementele defecte sunt taiate si inlocuite. Piesele vechi nu se reconditioneaza.

Cardanele de Duster reparate beneficiaza de garantie fara limita de km. Termenul de executie pentru reparatii cardane este de maxim 48 de ore (in zilele lucratoare, calculate din momentul receptionarii cardanului), in cazul in care nu apar situatii neprevazute. Lucrarile de reparatii cardane se vor efectua in ordinea receptionarii lor si nu se vor abate de la aceasta regula.

Toate piesele utilizate in reparatii cardane au calitate OE, avand astfel siguranta si garantia ca la noi va puteti procura intotdeauna piesele de care aveti nevoie la cele mai avantajoase preturi. Aparatura folosita pentru reparatii cardane este de ultima generatie si in cazul unui cardan reparat pretul nu depaseste in general 50 % din valoarea cardanului nou la o calitate echivalenta.

Dupa reparatia cardanelor se efectueaza echilibrarea dinamica pentru o perfecta functionare in conditii de rulaj. In ateleierul nostru se pot repara caradane pentru autoturisme, autoutilitare, camioane, vehicule off-road , masini agricole, aplicatii industriale

Reparatie cardan Duster

  • Brands GKN
  • Product Code: Dacia / Renault Duster
  • Availability: In Stock
  • 1,400.00LEI


Tags: Reparatie cardan Duster, reparatii cardane duster, service cardane duster, service cardan duster, cardane duster, cardan duster