reparatii cardane

Reparatii cardane / Reconditionari cardane

Executam lucrari de reparatii cardane auto si utilaje, la cele mai inalte standarde calitative.

Reparatia cardanelor se face prin inlocuirea totala a elementelor defecte cu piese originale.

Cand operatiunea de reconditionari cardane necesita ca piesele sa fie asamblate prin sudura, elementele defecte sunt taiate si inlocuite. Piesele vechi nu se reconditioneaza. Cardanele reparate beneficiaza de garantie fara limita de km timp de 6 luni.

Termenul de executie pentru operatiunea de reconditionari cardane este de minim 2 ore si maxim 48 de ore (in zilele lucratoare, calculate din momentul receptionarii cardanului), in cazul in care nu apar situatii neprevazute. Lucrarile de reparatii cardane se vor efectua in ordinea receptionarii lor si nu se vor abate de la aceasta regula.

Toate piesele au calitate OE avand siguranta si garantia ca la noi va puteti procura intotdeauna piesele de care aveti nevoie la cele mai avantajoase preturi. Aparatura folosita pentru service cardane este de ultima generatie si in cazul unui cardan reparat pretul nu depaseste in general 50 % din valoarea cardanului nou la o calitate echivalenta.

Dupa reparatia cardanelor se efectueaza echilibrarea dinamica pentru o perfecta functionare in conditii de rulaj. In ateleierul nostru se pot repara caradane pentru autoturisme, autoutilitare, camioane, vehicule off-road , masini agricole, aplicatii industriale.

Exemplu de lucrari de reparatii cardane: Reparatii cardane Duster,  Reparatii cardane TouaregReparatii cardane SprinterReparatii cardane CrafterReparatii cardane Vito, etc.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati folosind unul din reperele din pagina de contact, sau accesand magazinul nostru online la adresa www.reparatiicardane.shopmania.biz